Info pràctica:
Altres:
Català
Castellano
Quin procés segueix la teva comanda?
Des de que fas la comanda per e-mail fins que la rebs a casa teva sol passar una setmana. Què passa durant aquest temps?
1 - Rebem la teva comanda per e-mail
En tots els casos, abans de començar la producció de la teva comanda, contestem l'e-mail personalment confirmant-ne tots els detalls i el cost total. En condicions normals, la resposta és el mateix dia de la comanda. En puntes de comandes, podem trigar un parell de dies. Si en dos dies no has rebut cap resposta, reenvia'ns el correu amb la teva comanda perquè serà senyal que no l'hem rebut correctament. Recorda que l'adreça de mail on has d'enviar la comanda és countrycat@gmail.com


2 - Enviem a produir la teva comanda
Un cop hem contestat el teu e-mail amb la confirmació de la comanda enviem l'encàrrec de les teves samarretes al nostre proveïdor. Sol ser el mateix dia en què t'enviem l'e-mail. Les samarretes es fan especials cada cop que es reb una comanda, cosa que ens permet adaptar-les 100% al teu gust: color de samarreta, color de dibuix, dibuix a davant, dibuix a darrera, dibuix modificat,... És per això que també et demanem que t'asseguris tant com puguis que la talla que demanes és la correcta, ja que la samarreta es fa especialment per tu.

3 - Recollim la teva comanda al proveïdor
Un cop el proveïdor ens ha enllestit la teva comanda, l'anem a recollir. La producció de la comanda dura 2 dies en situació normal o una setmana en el pitjor dels casos (puntes de comandes, comandes de moltes samarretes o casos excepcionals).
4 - Enviem la teva comanda a través de Correus
Amb les teves samarretes llestes, anem el mateix dia (com a molt el dia següent) a l'oficina de Correus i t'enviem el sobre mitjançant la opció de correu contrarrembors. Significa que quan rebis el paquet a casa teva, hauràs de passar per la teva oficina de Correus i fer el pagament de la comanda (en efectiu, Correus no accepta targetes) per poder recollir el sobre amb les teves samarretes. El temps d'enviament sol ser de 3 dies laborables, com una carta normal que envies per correu.