Info pràctica:
Altres:
Català
Castellano
Com fer la comanda?
Per fer la vostra comanda només cal que ens envieu per e-mail a countrycat@gmail.com les samarretes o altres productes que voleu.
1 - Escolliu el disseny de samarreta que voleu
A la pàgina principal teniu una pila de dissenys per endur-vos el country i el linedance a tot arreu!

Podeu demanar el dibuix tant a davant com a darrera, així com demanar-lo més gran o més petit de mida, o bé a un lloc o a un altre de la samarreta (a dalt, a baix, a una màniga,...). El límit el poseu vosaltres, la podem personalitzar al màxim!

Si voleu completar una samarreta pel darrera podeu afegir qualsevol altre dibuix de la web afegint només 6 euros al preu de la samarreta.

Apunteu-vos el número i/o el nom de cada model que desitjeu per incloure'l al mail de la comanda.

2 - Escolliu el tipus de samarreta, la talla i el color
Tenim diferents tipus de samarretes disponibles: samarreta clàssica (per mainada, home i dona), samarreta entallada (per dona) o bé de tirants (per dona).

Els colors i les talles disponibles varien en funció del model de samarreta i del dibuix escollit.

Entreu a la pàgina de cada model per a saber les opcions.

3 - Envieu la comanda per e-mail
La direcció on heu d'enviar la comanda és countrycat@gmail.com

A la comanda indiqueu el vostre nom i cognom, les samarretes que voleu amb la seva talla i color i una adreça d'enviament.

Fareu el pagament en rebre el paquet, mai abans. I no haureu de donar cap dada bancària. L'enviament es fa a través de Correus, per correu contrareembors.

Les despeses d'enviament seran gratuïtes en compres de 2 o més samarretes. En comandes d'una sola samarreta l'enviament tindrà un cost de transport de 9 euros.